En İyi SEO Kitapları Listesi 2023

3 minutes, 33 seconds Read

2023’ün En İyi SEO Kitapları Listesi

Daha fazla bilgi edinmek ve arama motoru optimizasyonu becerilerini geliştirmek isteyenler için yalnızca birkaç yüksek kaliteli SEO kitabı mevcuttur. Bu liste, seo hakkında pratik yapılabilecek ve öğrenilebilecek kitapları içerir. Bu liste, dijital pazarlama, seo vb. konularda yaygın olarak okunan ve popüler olan kitapları içerir. Aşağıdaki kitaplar “satın alın” anlamına gelmez 🙂 Piyasadaki iyi seo kitaplarının bir listesidir.

SEO kitabı nedir?

SEO kitaplarını okuyarak edindiğiniz bilgi, eğer uygulamazsanız iki günden fazla sizinle kalmayacaktır. SEO kitapları ancak bilgiler web sitenize, diğer web sitelerine veya bloglara uygulandığında faydalı olacaktır. Seo kitapları size seo hakkında temel bilgileri öğretebilir.

Ayhan Karaman – SEO Kitabı

Ayhan Karaman Seo Kitabının yazarıdır. Ayhan karaman, arama motoru optimizasyonu konusunda çok fazla deneyime sahiptir ve iyi bilinmektedir. Bu nedenle bu kitaba güvenilebilir. Ayhan Karaman’ın seo kitabı site içi, site dışı ve seo için önemli olan dokümanları içermektedir. Ayhan Karaman’ın kitabında online kupon kodları ve dökümanlar bulunmaktadır.

Enver Çakır – Stratejik SEO Kitabı

Bu kitap SEO ufkunuzu genişletmek için gereken tüm bilgileri içermektedir. Bu kitap seo strateji çalışmalarınızda size yardımcı olacaktır. Kitap seo, wordpress seo ve sosyal medya konularını içermektedir. Kitapta ayrıca Google araçları, analitik ve seo araçları da tartışılmaktadır. Kitap seo için yeni teknikler öğrenmenize yardımcı olacaktır.

Müslüm Aslantürk – SEO Rehberi

Müslüm Aslantürk tarafından kaleme alınan seo rehberi kitabının temel amacı seo’ya farklı bir açıdan bakmaktır. Bu kitap seo profesyonellerinin Google üzerinde çalışırken rehber olarak kullanmaları için tasarlanmıştır.

Atalay Sıdar – SEO101 Kitap

Atalay sıdar tarafından hazırlanan seo kitabının en önemli özelliği bu sektörde kitap yayınlayan ilk kişi olması ve bu alanda öncü olarak adlandırılabilmesidir. Seo kitabı, okuyuculara adım adım nasıl seo yapılacağını gösteren bir bölüm içeriyor. Kitap, okuyuculara seoyu adım adım öğrenme fırsatı veriyor.

Kaan Gülten – Sorularla SEO Kitabı ve Uzmanında SEO Kitabı

Seo sektöründe ve sosyal medyada aktif olmasıyla tanınan Kaan Gülten, gerçek bir girişimci ve seo uzmanı olarak biliniyor. Kaan gülten tarafından hazırlanan iki kitap seo hakkında değerli bilgiler içeriyor. Kullanıcıların seo ile ilgili sorularının cevapları seo kitaplarında bulunabiliyor. Bunlar gerçek insanların soruları ve birçok web sitesinin cevaplamakta zorlandığı sorular. Kaan Gülten’in bir diğer seo kitabı olan Uzmanından Seo Kitabı, bir seo ile ilgili birçok şeyi baştan sona anlatıyor. Bu kitapta sosyal ağlar, e-ticaret siteleri ve SEO araçları hakkında bilgi veriliyor.

Nauman Zia Butt Beyaz Şapka SEO Kitabı

Beyaz şapka SEO, mevcut birçok seo kitabından biridir. Bu kitap seo kurallarına göre etik çalışmalar içermektedir. Bu kitap, arama motoru optimizasyonu yaparken uymanız gereken seo kurallarını anlamanıza yardımcı olacaktır. Seo hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen herkesin tercih edeceği bir kitaptır. Seo uzmanları ve IT alanındaki kişiler de bu kitabın hayranıdır.

İngilizce Konuşanlar için Dijital Pazarlama ve SEO Kitapları

Türkiye’de SEO ile ilgili İngilizce kitap bulunmamaktadır. İngilizce yazılmış seo kitaplarını Amazon.com gibi satış platformları üzerinden bulabilirsiniz. Bu platform uluslararası kitap satışları ile tanınmaktadır. İngilizce bir kitap okuyarak google seo konusunda yeni bir bakış açısı edinebilirsiniz.

Notlar Herhangi bir eksik bilgi veya kitapta değişiklik yapılması gerektiğini düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. Geri bildirime açığız. Herhangi bir öneriniz veya yapmak istediğiniz değişiklikler varsa lütfen bizimle iletişime geçin. Görüşlerinizi bekliyoruz.

Similar Posts